Äta i Storlien

Vill du gå ut och äta i Storlien eller köpa med dig något till stugan/rummet? Här kan du hitta allt från den snabba burgaren till jämtländskt mathantverk för finsmakare.

Hem » Matställen

Flammans skafferi

På Flammans Skafferi eldas det i stenugnen och bjuds in till härliga middagar där råvarorna är hämtade från traktens skogar, fjäll och vattendrag. På menyn kan det finnas allt från surdegspizza på jämtländskt vis till avsmakningsmenyer tillagade på råvaror från våra hållbara bönder, odlare och mathantverkare.

Le Ski Lodge & Steak House

Restaurangen korsar Jämtland med amerikanskt Steak house. Lunch, BBQ-bufféer, fondueafton m.m. After Ski med liveband, oftast på lördagar. Senare på kvällen, främst fredag och lördag, liveband, barhäng och öppet i vårt Casino.

Sylvias Kanonbar

Restaurang med pizza, hamburgare och barmeny mitt i centrala Storlien.

Storliens Fjällgård

Allt från våffla och pubmeny till À la carte.

Högfjällshotellets restaurang / Kopparbaren

Barmeny, fika och à la carte. Boka bord här.
Vi har fullständiga rättigheter.

Rödluvan

Storliens backrestaurang mitt i liftsystemet.

Kafé Republiken

Välkommen in till denna sagolika lilla stuga, ett kafé skapat med lust och glädje! Här finner du härlagade och bakade läckerheter med en meny som anpassas efter säsong och humör.

 

Rodins Bistro

Vi erbjuder enklare restaurangmat som hamburgare, kebab, korv och pannkaka. Raggmunk med bacon är en favorit. Klassiska smörgåsar som räkmackor och ägg och sill. Vi har även kaffe och fikabröd.

Storlienbua Lanthandel & Deli

Deli med chark, smårätter och dryckesrättigheter. Ett fönster för bärkraftiga producenter och mathantverk. Öppet alla dagar.

Vad gör man en regnig dag i Storlien?

  • Ät eller fika något riktigt gott på något av Storliens alla matställen. Se ovan.

  • Barnfamilj? Se vädret som ett äventyr! På med stövlar och galonbyxor och hoppa i precis alla pölar.

  • Dra på raggsockorna, kryp in under en filt och tillåt dig själv att bara vara.

”En regnig dag i Storlien är mer
livgivande än tio dagar på Västkusten.”

Dr Ernst Westerlund, 1839–1924