Vi finns här för dig

I Storlien finns en mängd företag som gärna hjälper
till med både service och tjänster i olika former.

Explore Storlien

Följ med på dagsturer! Upptäck Storlien tillsammans med en lokal guide. Vill du nöta på skidtekniken, få tips på våra bästa fiskeställen, hänga med på historievandring eller följa med till guidens egna magiska platser? Boka din alldeles egen upplevelse eller följ med på en grupptur.

Strövtåg Fjälläventyr

Semesteräventyr utöver det vanliga. Flerdagsturer och kurser på fjället. Följ med till pärlor bortom turiststråken, alltid i små grupper. Fjällglädje, lokal guide och god mat.

Skurdalsrocken

Vi saknade en varm och mjuk badrock som är hållbar, både att använda och för naturen. Vad gör man när man inte hittar det man behöver? Man tillverkar en egen. Vi skapade en morgonrock i ull som passar vid söndagsfrukosten, efter ett kallt dopp i Skurdalssjön eller när du vill mysa i lugn och ro. En varm kram från Jämtlandsfjällen.

Storlien Bygg

Längtar ni också efter en egen fjällstuga där ni kan bo för gott eller tillbringa lediga dagar och veckor med nära och kära? Det gör ni rätt i och ni är inte ensamma. Aldrig förr har det varit så eftertraktat att ta sig till detta paradis på jorden. Det är sunt, friskt och härligt och precis som ni drömmer om. Här kan ni skapa minnen för livet och bara vara. Kontakta oss så förverkligar vi det för er. Från dröm till nyckelfärdigt, redo för er att sätta den där prägeln som bara ni kan: känslan.